Klinikos paslaugos

LPG® Endermowear

kostiumas

LPG® endermologiniu lipomasažo metu klientai dėvi specialius, procedūros efektą didinančius kostiumus. Renkantis gydymo seriją, rekomenduojame šį kostiumą įsigyti.

LPG® Endermowear kostiumas padeda stimuliuoti ir efektyviau normalizuoti riebalų deginimo procesą, kolageno, elastino, hialurono rūgšties gamybą, užtikrina kliento privatumą bei higieną.

Kostiumas yra svarbi gydymo procedūros sudedamoji dalis – kokybiška jo medžiaga leidžia LPG® aparatui lengviau pastebėti ir geriau pasiekti problemines vietas bei sluoksnius, lengviau judėti kūno paviršiumi. Derinant M6 Alliance aparato procedūras, LPG® Endermowear ir profesionalią kosmetiką, norimų rezultatų galima pasiekti vos per 3 – 6 procedūras. 

Procedūroms siūlome įsigyti moteriškus arba vyriškus, skirtingų dydžių kostiumus. 

25€

LPG® Endermowear kostiumas

Registruotis internetu

Registruotis

Registruotis telefonu

    +37067575728

D.U.K.

Procedūras atliekame tik su specialiais kostiumais. Renkantis gydymo programą, rekomenduojame juos įsigyti.

Kostiumai pagaminti iš dirbtinių pluoštų – elastano ir poliamido. Elastanas yra žinomas dėl didelio elastingumo, naudojamas gaminant sportinius kostiumus. Poliamidas – labai atsparus trinčiai, nesiglamžo, yra elastingas ir tvirtas. Sujungus šiuos du pluoštus į vieną gauname tobulą audinį, galintį užtikrinti patogumą ir komfortą procedūrų metu.

Jei esate alergiška (-s) sintetinėms medžiagoms, rekomenduojame pasitarti su alergologu.

Kostiumą kviečiame įsigyti atvykus į pirmąją procedūrą mūsų klinikoje. Procedūras atliekame tik su originaliais kostiumais, todėl labai nepatariame siųstis kostiumų iš trečiųjų šalių.

Rekomenduojame įsigyti kostiumą perkant gydymo ciklą. Atėjus išbandyti – kostiumą vienam kartui duosime nemokamai.

Mūsų klinika